Підсумки тижня

28.02.2016 21:05

      З 22 по 29 лютого в Новомиколаївській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений тиждень предметів природничо-математичного циклу. Цілий тиждень точні науки панували в школі. Діти розгадували ребуси і кросворди, розв’язували цікаві задачі, змагалися в різноманітних конкурсах, турнірах, подорожах.

      Для учнів 5-7 класів був проведений конкурс «Міс і Містер математики». Титули отримали: Грида Наташа і Кривоніс Назар (5 клас), Осика Настя та Іванов Матвій (6 клас), Білоцерківська Ліза і Скорик Роман (7 клас).

      Конкурс «Україна і математика» був проведений у 6 класі. Переможцем став Іванов Матвій.

      В математичних перегонах перемогли: Почернін Андрій(8 клас), Логвіненко Сергій(9 клас), Онищенко Вікторія(10 клас), Фабрисов Михайло(11 клас). 

     25 лютого відбувся позакласний  захід «Розумники та розумниці», що мав характер пізнавально-пошукової гри. Гру проводила вчитель фізики Мезенцева Л.М. На заході  були присутні  учні 9 класу, які приймали участь у грі, та учні 10 класу, які були глядачами. Мета гри полягала у тому, щоб з’ясувати, хто сильніший у знаннях: дівчата чи хлопці. Після другого туру гри хлопці вирвалися вперед і виграли.

      У географічній подорожі країнами Євразії «Знайди країну за обрисами» перемогу святкувала учениця 10 класу Онищенко Вікторія.

     У конкурсі-грі «Діло майстра величає» учасниками були восьмикласники, а перемогу здобула команда «Практики».

     Турнірі знавців флори і фауни зібрав три команди. Здобувши в ході гри по 22 бали перше місце поділили між собою команди «Біологи» та «Соняшник».

    Завдяки великій підготовчій роботі вчителів-предметників, активності учнів, тиждень предметів математично-природничого циклу пройшов організовано, змістовно і цікаво.